به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن و مادر؛
نشست مادران نوسواد، جلسه مطالعاتی فاطمی بودن یا فاطمی زیستن و جُنگ مادرانههای من در شیراز برگزار شد
کتابخانه عمومی روزبهان شیراز به مناسبت سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن و مادر اقدام به برگزاری سه برنامه نشست مادران نوسواد، جلسه مطالعاتی فاطمی بودن یا فاطمی زیستن و جُنگ مادرانههای من نمود .
به گزارش اداره کتابخانههای عمومی شهرستان شیراز ، کتابخانه روزبهان به مناسبت سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن و مادر اقدام به برگزاری سه برنامه نشست مادران نوسواد، جلسه مطالعاتی فاطمی بودن یا فاطمی زیستن و جُنگ مادرانههای من نمود .
برنامه نشست مادران نوسواد روز شنبه 17 دی ماه 1401 با حضور تعدادی از مسئولین حوزه نهضت سواد آموزی چهار ناحیه آموزش و پرورش و مربیان و سوادآموزان صورت گرفت . در این برنامه، میترا سهدهی مسئول کتابخانه روزبهان به معرفی کتابخانه و خدمات آن مخصوصا در حوزه سوادآموزی و شرایط ثبت نامه پرداخت . سپس جملاتی از وصیتنامه حاج قاسم سلیمانی که به صورت بریده مطلب تهیه شده بود توسط نوسوادان خوانده شد و به قید قرعه از طرف آموزش و پرورش هدایایی تقدیم گردید .
به همین مناسبت، جلسه مطالعاتی فاطمی بودن یا فاطمی زیستن با حضور زینب بانشی دبیر محفل قرآن وعترت کتابخانه روزبهان روز سه شنبه 20 دی ماه 1401 برگزار گردید . دراین جلسه که باحضور تعدادی از بانوان عضوکتابخانه برگزار شد. بانشی ابتدا با استفاده از کتاب فاطمه (س) در حجاب تالیف زهرا مسافر از انتشارات دامینه مطالبی از زندگی آن حضرت بیان نمود . سپس توضیحاتی در خصوص اینکه آیا ما فقط باید سبک زندگی حضرت را درکلام بیان کنیم یا واقعا اعمال و رفتار ما چه در زندگی خانوادگی و چه در زندگی اجتماعی باید برگرفته از وی باشد توضیح داد . این کتاب در دو بخش و 5 فصل به توضیحاتی در مورد سبک زندگی زهرا (س) در ابعاد اعتقادی ، فردی ، خانوادگی و اجتماعی پرداخته وقسمتهایی از شبهات را در خصوص حیات آن حضرت پاسخ می دهد .
همچنین؛ جُنگ مادرانههای من با حضور اعضاء کودک و نوجوان و مادران آنان روز پنجشنبه 22 دی ماه 1401 اجرا شد. در این جُنگ ، ابتدا بچه ها به خوانش شعر در مورد مادر پرداخته و بهترین جمله خود را به مادرانشان اهدا کردند. میترا سهدهی مسئول کتابخانه روزبهان به آموزش ساخت دستهگل کاغذی پرداخت که در پایان بچهها آن را به مادران خود تقدیم نمودند . ضمنا هرکدام از افراد حاضر بهترین خاطره خود را که از مادر خود داشتند تعریف کردند . مادران هم انتظارات خود را از فرزندان خود بیان کردند .